VACATURE zelfstandige docenten beeldend (vlak en ruimtelijk) voor in het PO en VO

GIGANT, markant in cultuur is een multidisciplinair bedrijf voor hedendaagse popcultuur, avontuurlijke filmprogrammering, kunsteducatie en –vrijetijds programmering in Apeldoorn. We bouwen aan een bruisend en inspirerend huis waar een breed scala van activitei­ten plaatsvindt. Een ondernemende instelling voor cultuurliefhebbers uit vele disciplines en achtergronden die daar kunnen genieten van o.a. concerten, clubnachten, film- en theatervoorstellingen, of zelf actief kunnen zijn in lessen, workshops of repetities samen met talloze kunstenaars/docenten werkzaam in het GIGANT gebouw. GIGANT wil een plek zijn voor verrassende ontmoetingen met en door de kunsten voor een grote diversiteit aan doelgroepen.

 

Cultuurwijzer is het kruispunt van cultuur en onderwijs in Apeldoorn en onderdeel van GIGANT. Wij bemiddelen, organiseren en adviseren cultuureducatie voor het onderwijs en dat doen wij, waar mogelijk, met culturele partners uit Apeldoorn. We streven naar een kwalitatieve en relevante culturele loopbaan voor ieder kind in Apeldoorn middels het onderwijs. Met cultuureducatie werken we aan de ontplooiing en creatieve ontwikkeling van kinderen om ze te laten groeien en bloeien. Juist in deze tijd, waar creativiteit en een nieuwsgierige en onderzoekende houding steeds meer vaardigheden zijn die kinderen nodig hebben, biedt cultuureducatie een vanzelfsprekende uitdaging voor kinderen en jongeren.

 

Voor de vele projecten in het onderwijs zoeken wij inspirerende en kundige beeldend docenten die de uitdagingen van werken in het onderwijs kennen en aandurven. Krijg je een kick van een groep van dertig leerlingen, en krijg je ze ook nog eens geïnspireerd en aan het werk? Draai jij je hand niet om als het gaat om het coachen van leerkrachten? Dan hebben wij mooi werk voor je!

 

Voor verschillende projecten zoals Cultuureducatie met kwaliteit en Brede School zoeken wij beeldend docenten, zowel kanjers op het platte vlak als inspirerende ruimtelijke docenten. We zoeken naar docenten met veel affiniteit voor de doelgroep: kinderen van kleuters tot pubers en alles wat er tussen zit. Maar ook de leerkrachten van de groepen die tijdens programma’s vaak ook gecoacht worden op het vergroten van hun eigen beeldende vaardigheden voor de groep.

 

Heb je een afgeronde opleiding Docent Beeldend en al enige jaren ervaring in het primair onderwijs? Ben je bekend met het creatief proces en procesgerichte didactiek? Woon je in de buurt van Apeldoorn? Stuur je CV dan naar Natasja Kraft, programmaleider onderwijs en vrije tijd: n.kraft@gigant.nl en het team van Cultuurwijzer gaat graag met je in gesprek over passende opdrachten.

 

Arbeidsrelatie: ZZP