Kinderboekenweek 2020 | Nanda Roep

Leuk nieuws: In de week vóór 30 september krijgen ALLE basisscholen in de gemeente Apeldoorn een kinderboek voor ALLE vijfdegroepers. ‘Lang geleden in Apeldoorn’ laat tien van de belangrijkste momenten zien in de geschiedenis van Apeldoorn. Kijk mee door de ogen van een kind, naar de tijd waarin hier jagers en verzamelaars leefden. Beleef de prehistorie, toen het gebruikelijk was om grafheuvels aan te leggen – die er nog altijd zijn. Er lopen olifanten voorbij, die woonden bij paleis Het Loo. Je kunt de enorme stallen nog bezoeken. En wat is dat voor bunker aan de Loolaan?

Bij dit boek komen tien gratis digibordlessen, online te vinden via Stichting Leesplezier. Elke les duurt een uur en hoort bij één van de (voorlees)verhalen. Alles is gericht op het ontwikkelen van leesplezier. Stichting Leesplezier stuurt half september een mailing aan alle scholen i.v.m. de boekpakketten en de gratis lessen. Hou de mail in de gaten!

Let op: het is mogelijk om digitale schrijversbezoeken te boeken voor de klas. Een half uur vragen stellen aan de schrijfster via Teamers of Zoom.

>> Meer informatie? stuur een mail naar info@nandaroep.nl